Onze blogs

Rue de surène
 • Zomersaus...

  Deze week ben ik begonnen aan "de Grote Kuis". Elk jaar neem ik enkele dagen vrij om alle gordijnen en ramen te wassen - en geloof me we hebben er véél! Ook alle kamers neem ik eens goed onderhanden want wij krijgen écht wat bijeen op een jaar..!
  Ik begin er altijd met lichte tegenzin aan maar eenmaal goed gestart, krijg ik er meestal wel plezier in. En 's avonds ben ik zó dood content met al het werk dat ik verzet heb! En plus verwacht ik dan ook nog eens dat Koen mij de hele avond de hemel in prijst voor gedane prestaties... Wat hij dan wel sowieso héél lief doet!
  Natuurlijk schiet er na ... lees meer

Meer blogberichten

Ms AprilFish
 • One Day In London #travel

  Vorige week was het zover, mama en ik gingen een dagje naar Londen. Wie de link nog niet legde, Msaprilfish komt van mijn verjaardag: Juffrouw Aprilvis. Inderdaad ik ben jarig op 1 april, volgende week dus! :)

  Als verjaardagscadeau kreeg ik van mama een dagje Londen met haar cadeau. We hebben niet vaak qualitytime met twee buiten de winkel dus zo een dagje weg, was meer dan welkom.


  We namen de Eurostar van 07.36 uur in Rijsel en kwamen om 08.06 locale tijd aan in London St-Pancras. Na een ritje op de Piccadilly Line met de metro kwamen we rond half negen aan op Covent Garden. Het was er nog rustig en alle shops hadden nog gesloten deuren. Heerlijk zo een morgen in Londen. Bij het horen van onze rommelige magen, besloten we een fancy breakfast te verorberen in The Ivy Market Grill. 

  We werden op onze wenken bediend, het personeel is very charming... Echte zilveren kannetjes, verfijnd Ivy porselein, scrambled eggs on toast... Exquisite!

Meer blogberichten

Rue de surène
 • No items.

Meer blogberichten

Er is een fout opgetreden, wat waarschijnlijk betekent dat de feed uit de lucht is. Probeer later opnieuw.