Onze blogs

Rue de surène
 • Drukke tijden...

  Ja, écht, ik voel me schuldig dat ik hier al enige weken niks meer van me heb laten horen... But sometimes life takes over!
  Want ja, mensen, we hebben super toffe nieuwe plannen! Half november openen we een "lunchrestaurant" in onze winkel op het Vandaleplein. En wie denken jullie dat er daar achter de potten gaat staan? Juist, Rue de Surène herself zal daar de schort ombinden.
  Bère veel werk dus. Nu eerst al met de werken en het herorganiseren van de winkel. Want ook daar starten we met een aantal nieuwe merken. En dan is er nog de inrichting van mijn nieuwe keuken, het menu, het zoeken van de leveranciers... tja, er komt écht wel veel bij kijken. Vandaar de tijdelijke stilte op de blog... maar beloofd, ik zal jullie hier zoveel mogelijk op de hoogte houden van de werken. En, ja, natuurlijk komen er ook weer recepten!
  Maar nu eerst even een kort verslag van ons laatste bezoek aan Parijs...  lees meer

Meer blogberichten

Ms AprilFish
 • Feeling normal again #healthupdate

  Hi di Ho!

  Ik beloofde jullie in mijn vorige blogpost een update te geven zodra ik meer wist wat er allemaal aan de hand was met me. We zijn nu een kleine twee maand verder en ik kan jullie wat meer duidelijkheid geven.

  Laat ik maar starten waar ik de vorige keer eindigde - deze keer zal de blogpost beknopter zijn :)  Ik moest dus zware medicatie nemen. Voor wie het wil weten... 20 mg hydrocortisol 's morgens, en 10 mg hydrocortisol 's middags. Daarnaast ook nog 50 mg L-Thyroxine voor mijn schildklier. Voor iemand die nog nooit echt pillen moest nemen was dit een grote schok.

  De endocrinoloog zei dat ik niets van de cortisone zou ondervinden... Het zou de cortisone, die mijn lichaam niet meer produceert, terug in balans brengen. Ik zou me beter voelen.

  Ik ga eerlijk zijn mensen... Ik ervoer dit helemaal anders. Ik hield erg veel vocht op waardoor mijn hele lijf opgespannen was, zogezegd zou ik niet verdikken van de medicatie... Ik was net een waterballon. Plaatsen waar ik nooit... lees meer

Meer blogberichten

Rue de surène
 • No items.

Meer blogberichten

Er is een fout opgetreden, wat waarschijnlijk betekent dat de feed uit de lucht is. Probeer later opnieuw.